Skip to content

La mare d’@EnricMillo

En @tonirubia, un piulador ras, treia el cap ahir al matí al Twitter d’un candidat al #20N: “422 seguidors i seguint-ne a 39? Això és estar al costat del poble i escoltar la ciutadania? Això és la xarxa social? #cinisme”. Glups!

L’andanada l’encaixava l’Enric Millo, del PP, qui, dos minuts després que en Toni teclegés la seva crítica ja en tenia 424, de seguidors (followers); però continuava encallat als 39 followings (persones a qui llegeix habitualment, o no, els tuits).

Dies abans, en Millo se les tenia -en el bon sentit de la paraula- amb l’@carlotamafo, que li preguntava: “quan @EnricMillo del PP Catalunya veu com un fet positiu la STC contra l’Estatut s’enriu (sic) a la cara de tots els catalans o com va?”. El candidat li responia la retòrica pregunta amb un “no és la meva intenció. Tan sols dic el que penso i miro de fer-ho amb el màxim respecte a l’opinió diferent d’altres”. Uns tuits més amunt entra en pantalla un/a covard/a maleducat/a, independentista, que no dóna la cara i s’amaga darrera del nickname @CoronelTigh, un militar sideral de ficció que apareixia a la sèrie Galàctica: “igual a ta (piiiiip!) mare li agrada la sentència de l’Estatut”. El candidat respon: “Insultar no és dialogar. Lamento la intolerància”. El/la pocavergonya gallina, encara té esma per justifcar els atacs gratuïts: “Disculpa però amb vosaltres no hi ha diàleg possible. I d’insults n’hi ha de més il·lustrats, però insults iguals”. Res més a dir, excepte que ser cap de llista popular en territori hostil és dur, també al Twitter, i que la paciència d’en Millo es mereix un aplaudiment.

Ocupem-nos ara dels independentistes educats que sempre actuen a cara descoberta: “Com és @TeresaJordà? Una dona tal com raja”, diu l’@ercdoszero, que té cara de dona, de la candidata d’ERC-RCat-SI. Més: “m’encanta @TeresaJorda!”, exclama en Carles Bassaganya, ex alcalde a Sant Joan de les Abadesses, que li proposa un “repte: sabrà traduir el més calent a l’aigüera”. Candidats, a Madrid, allà on potser treballaran, això ve a ser una cosa així: “El uno por el otro y la casa sin barrer”. #prenguin-ne_nota

 

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: