Skip to content

Perduts a Youtube

Entrem al buscador de Youtube -la referència audiovisual a Internet- i hi teclegem “Àlex Sáez”. Obtenim 257 resultats. El primer, una entrada al canal ChristianLoveCnd. Fem un clic i es reprodueix un muntatge d’imatges abominable inspirat en la cançó Mi Soledad y yo, d’un tal Alejandro Sáenz (Sanz, es diu S-a-n-z!). La declaració d’amor kitsch més no poder acaba amb un “si un día falto de tu lado, piensa que he sufrido un accidente o mejor piensa que he muerto, pero jamás pienses que te ha dejado de amar”. :O

Cinc entrades més avall d’aquest videoclip que esgarrifa hi figura l’enllaç al canal de campanya Alexsaez2011. Cliquem. Un vídeo. Hi apareix un Sáez parlant gairebé de perfil a càmera, vestit gris, camisa blanca i corbata negra, assegut en una taula d’un bar amb molt soroll de fons. Per divulgar-lo, el candidat ha penjat un enllaç al seu Facebook i comenta: “M’agrada com ha quedat el primer videoblog. Em veig parlant de la Generació Lluch i de com els que hem pogut tenir igualtat d’oportunitats gràcies a l’Estat del Benestar hem de ser els que lluitem per mantenir-lo”. A deu persones els agradava ahir al matí. Més un, el mateix Sáez, onze.

Els candidats gironins es perden pel mar de Youtube. Previsible. Els que més vídeos, i més actualitzats, tenen -res, 4 o 5 cadascun- són l’@EnricMillo del PP i, atenció, en Marc Vidal d’ICV!, qui, absent de les xarxes socials, finalment se’ns apareix a Internet. La @TeresaJorda també hi és, però la majoria de vídeos seus són de precampanya.

I en @jordixucla? El busquem: trobem uns quants links de gravacions del 2008 (a la xarxa, relíquies de l’any de la Maria Castanya). D’entre totes, una crida l’atenció, per cíclica, potser: és del gener del 2008 i du per títol “Com afronto la campanya electoral”. Allà explica que és optimista i que té dues filles, de 4 anys, nascudes en la precampanya del 2004. Ara deuen estar a punt de fer-ne 8. El temps vola, i a Internet, més.

Diari de Girona

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: