Skip to content

Una simple piulada

@peptaberner: “Candidat/a em dones una raó per votar-te? Gràcies”. Llançàvem la pregunta ahir al matí, al Twitter, a veure què ens deien els nostrs caps de llista en 140 caràcters. Es limitarien a enviar una consigna més? Probable. Serien ocurrents? Mmmm… Gosarien respondrien amb sentit de l’humor? Uf. Algun seria realment capaç de convèner amb una simple piulada? Difícil, molt difícil.

Al cap d’una hora, tres dels caps de llista que tenen perfil en aquesta xarxa social, havien respost. Per ordre cronològic, el primer va ser l’@alexsaez, del PSC: “la lluita pels serveis públics de l’Estat del Benestar i la sortida justa de la crisi. Amb les persones #noeselmateix”. Previsible. El segon en contestar, l’@jordixucla, reprodueix el mantra de CiU: “Pacte fiscal per a Catalunya. Cada segon de l’any els catalans cedim 500 euros de ‘solidaritat’ forçada. Prou de sagnia!!”. Finalment, arriba el tuit de l’@TeresaJordà: “De motius n’hi ha molts però te’n donaré un: som gent normal, honesta i treballadora i els meus interessos són els teus!!”. Resposta de tu a tu, espontània i personal. Inesperada.

Dels candidats provincials amb Twitter, la cap de llista d’ERC és la nouvinguda, amb 391 seguidors, força per sota dels “1.000 seguidors al Twitter!” que celebrava, el divendres, l’@alexsaez (@jordixucla en té més de 1.100). Molt probablement, la Jordà va obrir-se el compte pensant en les eleccions: La foto que posa cara al seu perfil, per exemple, és molt de campanya -ben maquillada i pentinada- i això denota cert artifici. Però ja ho deia Jesucrist en les seves Benaurances: “els últims seran els primers”. Repicar al Twitter el mateix que es repeteix als mítings i als debats no té cap sentit. A efectes pràctics és millor no dir res, com fa l’@EnricMillo, que encara esperem que piuli.

@peptaberner no decidirà el seu vot en funció d’aquest experiment, si volen vostès, de pacotilla. Intentarà ser més conscienciós. Ara, en un rànquing d’empatia l’@TereseJordà ha escalat posicions. En un sol tuitt. 😉

Diari de Girona

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: