Skip to content

Que Déu ens conservi la dentadura!

L’absència de complexos de la dreta és admirable: a Espanya és capaç de permetre que un expresident presumptíssimament corrupte com el valencià Paco Camps es presentés de nou a unes eleccions que va guanyar de carrer per haver de dimitir al cap de dos dies. Ara, aquest polític insigne ha superat indemne, amb aire sorneguer, un judici esperpèntic on tot apuntava que uns amiguets seus l’havien vestit gratis una temporada a canvi de contractes i més contractes. Però res no ho va demostrar, es veu. La farsa acabava el dia que el ministre Gallardón anunciava un pla per rehabilitar la imatge de la Justícia.

A Catalunya, hi ha un home que es diu Josep Prat, que mana a l’ICS. Aquest gran gestor, gregari de les retallades en el sistema públic de salut, va accedir al càrrec quan també manava en un holding municipal a Reus, Innova, que arrossega un deute de 200 milions d’euros. Més: quan va arribar a l’ICS, Prat també ostentava la direcció general de l’Ajuntament reusenc i era membre del consell d’administració de la multinacional sanitària USP, càrrecs molt compatibles amb la seva nova feina que no va deixar fins que s’hi va veure obligat per pressió mediàtica. Tot això ho explicava l’Alfons Quintàal Diari de Girona (26-01-2012). Deia també que a dins de CDC hi ha veus crítiques que qüestionen la idoneïtat de Prat per al càrrec que ocupa dins del Govern dels millors del món. Que fins i tot corren rumors de cessament.

Mentre això no passa, però, el gran gestor Prat seguirà despullant la sanitat catalana que, al pas que va, es quedarà en calçotets. Que ningú no s’estranyi, doncs, si un dia va a La Caixa de caixes a fer un ingrés i, com si fos l’oferta del dia del Mercadona, li ofereixen una assegurança dental molt avantatjosa. Pobres del món: que Déu ens conservi la dentadura!

Diari de Girona

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: