Skip to content

People’s party

El nom no fa la cosa, certament: Per als britànics, el Partit Popular és el People’s party; traduïda amb literalitat, aquesta expressió anglosaxona equivaldria a dir el Partit de la gent. De quina gent?

Quina és la gent d’en Xavier García-Albiol, que després de perseguir els gitanos romanesos de Badalona ara no vol deixar resar els musulmans tranquils ni durant la celebració de Ramadà? Quina és la gent d’en Cristóbal Montoro, que en plena crisi del deute sobirà intenta calmar els mercats dient que no té un duro per pagar les nòmines dels treballadors públics? Quina és la gent d’en José Ignacio Wert, que a primeres de canvi accepta que en Montoro que està pelat apugi del 8 al 21% l’IVA dels productes culturals? Quina és la gent de l’Andrea Fabra, la diputada més malparlada del món mundial que des del més profund de les vísceres profesa una ràbia atàvica contra els milions d’espanyols que no tenen feina? Quina és la gent del papà de l’Andrea, en Carlos Fabra, que construeix un aeroport fantasma a Castelló només per poder fardar davant dels seus néts? Quina és la gent d’en Luis de Guindos, el ‘macarra’ en paraules del portaveu del Govern, Francesc Homs, que va ser la cara visible de Lehman Brothers a Espanya i Portugal fins el 2008, l’any que va petar tot? Quina és la gent del president d’Extremadura, José Antonio Monago, el polític amb més ‘coions’ de tots? I la de l’Esperanza Aguirre, l’austera presidenta de la Comunitat més endeutada de les que es fan i es desfan? Quina és la gent d’en Mariano Rajoy, el president menys creïble de la democràcia que, al pas que va, acabarà fent de ninot de la Merkel en algun programa especial de Barrio Sésamo?

La gent del PP existeix, és d’eixe món. Són milions i milions de persones que cada quatre anys els voten. Increïble, sí, però cert.

Diari de Girona

Foto: Krystian_o

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: