Skip to content

Dr. President i Mr. Alcalde

“A l’Ajuntament no hi ha conflicte” és l’argument que el president de vacances de la Diputació de Girona denunciat per pressumpte assetjament sexual a una noia esgrimeix per continuar fent d’alcalde de Salt. La decisió de Jaume Torramadé, que darrerament fa esforços ingents per millorar la imatge del municipi, té tota la lògica del món: si va fer el que diuen que va fer, ho va fer només com a president provincial i càrrec orgànic d’Unió Democràtica, no com a alcalde. Si va magrejar algú, ho va fer amb la mà de president; la d’alcalde se la va guardar a la butxaca.

De passada, amb tanta coherència el batlle en actiu que fa vacances de la Diputació i que segueix cobrant la nòmina a final de mes –cosa que no fa la noia pressumptament assetjada–, habilita l’equip de regidors que li fan costat i que, pressumptament, segons diversos testimonis, van tancar els ulls i es van posar a xiular mentre el president provincial, no el seu alcalde, que consti, suposadament va començar a bavejar i a perdre els estreps pels encants d’una subordinada seva.

Tan segurs estan del bon cor de l’alcalde els seus gregaris, que es veu que van firmar un paper dient que no havien vist res. Però no passa res, perquè “a l’ajuntament no hi ha conflicte” i tots contents i a governar. I per si a algú li quedava algun dubte de la bona fe del personal, l’alcalde de Bescanó, Xavier Soy, que tampoc no ha de plegar perquè si algú ha tocat el cul d’algú davant dels seus nassos no és problema seu, què coi, posa la mà al foc pel president provincial a mitges.

Tot plegat fa posar els pèls de punta. Un trist sopar d’inici de campanya electoral ha deixat la imatge de la Diputació de Girona i la de Salt per terra. Torramadé és innocent fins que no es demostri el contrari, com ho és la seva pressumpta víctima. Ara, no ens cal un jutge per dir que mantenir l’alcaldia quan s’està emmerdat fins al capdamunt és una provocació amb totes les lletres.

Diari de Girona

Foto: WaveCult (luis.m.justino)

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: