Skip to content

Condons al Vaticà

Tot gira al voltant de la no observança del sisè i el setè manaments: no cometràs actes impurs i no robaràs. Per això ha dimitit Benet XVI, segons explica amb pèls i senyals la periodista del diari italià La Repubblica, Concita de Gregorio. Ratzinger plega de màxim representant de Déu a la Terra perquè ha descobert amb llàgrimes als ulls que “a la xarxa de Pere hi ha peixos dolents”, que roben –a ell li van furtar documents secrets per destruir-lo– i es perverteixen –pederastes amb sotana que han rebut la protecció de personatges immorals que també duen sotana–.

Dos llibres de 300 pàgines cadascun i tapes vermelles escrits per tres inquisidors, la Relationem, són custodiats a la caixa forta de l’apartament de l’aviat ex Sant Pare. Dos volums que vénen a ser l’enciclopèdia de la zitzània i un qui és qui de “peixos dolents” de la divina institució. L’herència enverinada que rebrà el nou Pontífex, que Ratzinger ja s’ha afanyat a demanar que sigui jove i sant, perquè tindrà molta feina a drenar les clavegueres vaticanes, que baixen plenes.

En la investigació, els cardenals Julian Herranz, Salvatore de Giorgi i Josef Tomko haurien radiografiat una xarxa de lobis gens pobra d’esperit i unida per l’orientació sexual dels seus membres. Per primera vegada, com a resultat de les evidències, la paraula homosexualitat (!) ha estat pronunciada al cor del Vaticà, el país de la Guàrdia Suïssa on els homes que estimen altres homes són considerats ovelles esgarriades i on els condons són vistos com armes de destrucció massiva.

S’apropa un nou conclave. Els senyors de la sotana –no pas Déu, que a l’hora de triar no hi pinta res– decidiran qui substitueix Ratzinger; qui custodiarà, bé o malament, la Relationem; a qui li tocarà netejar, o no, la xarxa de Pere; qui tindrà el coratge de fer complir els manaments als qui, sobre el paper, en són garants, o no. Dominus vobiscum.

Diari de Girona

Foto: mispixels

 

Anuncis
One Comment Post a comment
  1. Potser la cosa canviarà …

    http://albertpetit.wordpress.com/2013/07/21/la-santa-sede-el-papa-franciscus-y-la-mejora-continua/

    eh ! igual no PEP …

    no em facis cas

    29/09/2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: